amy_adams_as_giselle-1562100

Чувал си, че всичко, от което се нуждаеш е любов. Е, нужно е малко повече от това, за да прекараш остатъка от дните си с някого.

Една от най-известните песни на Бийтълс казва, че всичко, от което се нуждаеш, е любов. И така, когато намериш жена, по която наистина си хлътнал, започваш да си мислиш, че искаш да се ожениш за нея. Все пак любовта е всичко необходимо в едно взаимоотношение, за да бъдеш щастлив…нали?

Е, въпреки популярността на тази песен, любовта всъщност не е всичко, от което се нуждаеш. И ако смяташ да прекараш остатъка от живота си с тази дама, в действителност имаш нужда от още доста неща. Така че, докато обмисляш решението да прекараш остатъка от дните си с нея, ето 10 неща за оглеждане, които ще ти подскажат, че не искаш точно това.

 

Имате различни цели

Ако искаш да бъдeш дипломат, пътуващ по света, но тя не иска да напуска града, в който е израснала заедно с братовчедите си, вече може да си блъскаш главата в „непреодолими различия”.

 

Тя прекарва твърде много време пред огледалото

Разбира се, че е важно да изглеждаш добре, но външният вид не е всичко. Става доста дразнещо, когато ти бързаш, а тя така и не излиза от банята.

 

Тя е планирала как да мине животът ти

Всяко малко момиче очаква да се омъжи за принц Чарминг. Всъщност много жени са планирали сватбата си още преди да са те срещнали. Понякога нещата не свършват дотам; те са планирали как да протече животът им. Ще се омъжат за адвокат, ще живеят в такава и такава част на града и ще имат дъщеря, която танцува. Разбира се, те плануват своя собствен живот, но това означава, че плануват и твоя. Не искаш да казваш „да, скъпа” до края на живота си.

 

Тя е твърде близка с майка си

Майките и дъщерите имат специална връзка. Но ако са твърде близки, по-добре да свикнеш с мисълта да използваш цялата си платена отпуска с тъщата и тъста. И по-добре да свикнеш по всяко време да чуваш „майка ми мисли, че ние трябва да…”. О, и надявам се да нямаш нищо против, ако тъщата ти също е вторият ви брачен консултат.

 

Тя е твърде близка с приятелите си

Жена, която е твърде близка с приятелите си е като кораб, който е твърде близо до брега: корабокрушението ще се случи всеки момент. Ще чуваш безкрайна драма и ще установиш, че сравнява теб и начина ти на живот с приятелите си.

 

Ти си газта, тя е спирачките

Сексът е важна част от брака. За съжаление, обществото често обрисува жените, които харесват секса, като дами, носещи аленочервени обувки. В резултат на това много жени се срамуват от секса, именно поради страха си да не бъдат комерсиализирани или маркетирани. И само защото си казал „Да” на олтара, не заличава магически всички тези години на социализация. Жената, която е убедена, че работата й е да натиска спирачките на интимността във взаимоотношението, ще остави и двама ви разочаровани.

 

Тя определя себе си според човека, с който се среща

Преди доста време ролите на жените в обществото са били много ограничени. Жените са били известни предимно като съпругата на еди-кой-си. За щастие, дамите днес имат доста повече възможности и могат да определят себе си като артисти, учени, учители и т.н. За съжаление, все още има много жени, които определят себе си възоснова на човека, за когото се омъжват, и в крайна сметка не постигат много повече от това. Ако искаш една равнопоставено взаимоотношение, увери се, че търсиш някого със собствени цели и мечти, отвъд това просто „да се омъжат”.

 

Иска да си най-добрият й приятел

Бракът е много повече от приятелство. Твърде романтичен и страстен е, за да бъде просто приятелство. Жената, която си търси най-добър приятел, за когото да се омъжи, си търси изтривалка за крака и тъпрелив събеседник по отношение на това, кой тоалет изглежда по-сладък. И преди си бил в „приятелската зона” с жените, не искаш да бъдеш в тази зона и в брака.

 

Има твърде много драма в живота си

Всеки познава някого, който сякаш винаги има драма в своя живот. Ако тя винаги говори за това и онова, и винаги е разстроена, поради нещо, което някой е казал, може би излизаш на срещи с кралицата! И определено не искаш да прекараш остатъка от дните си с нея.

 

Никога не е била необвързана

Някои жени скачат от взаимоотношение на взаимоотношение, но има голяма ценност в това, да си необвързан. Когато си сам, откриваш неща за себе си, които са незаменими. Започваш да се чувстваш удобно в собствената си кожа и изграждаш увереност в себе си, която не можеш да имаш, когато си с някой друг. Ако една жена никога не е била необвързана, обикновено пропуска някои от тези неща (или всички тях).

Истина е, че любовта в брака е важна. Но тези 10 неща могат да бъдат голяма бариера на пътя към него.

 

– Аарон Андерсън

 

Източник: http://familyshare.com/marriage/10-signs-you-really-dont-want-to-spend-the-rest-of-your-life-with-her

 

Written by Ochakvane

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *