cup-love-hd-wallpaperСписъкът с неща, които не подлежат на обсъждане, е често срещано явление сред хората, търсещи бъдещ брачен партньор. Грешно ли е да имат такъв? Не. Но той ли е отговорът за намирането на единствения или единствената? Не. Даже изобщо.

Ето някои предложения за неща, които всеки трябва да направи, преди да се опита да намери „специалния човек“.

1) Да иска да има деца.

2) Да ходи на църква.

3) Да иска да се посвети на служение/кауза.

4) Да обича филма „Тетрадката“.

5) Да обича дългите разходки по плажа.

6) Да бъде вегетарианец/вегетарианка.

 

Звучи ви познато?

Да имаш идея какво търсиш в значимия друг е прекрасно! Означава, че наистина си отделил времето да бъдеш честен със себе си относно това, какво действително търсиш в едно взаимоотношение. Но ще бъда напълно откровен с теб – мисля, че има нещо по-важно от списъка, който не подлежи на обсъждане.

Можеш ли да познаеш кое е то? На първо място, кой си призван да бъдеш ТИ? 

Преди да търсиш правилния човек, се фокусирай върху това, да станеш правилният човек. Всеки иска да намери бъдещия си съпруг или съпруга, но първо трябва да разбере важността на това, да е наясно със своята идентичност. Ако ли не, взаимоотношението може да се превърне в сърдечно корабокрушение.

Бог е по-фокусиран върху това, кой ставаш, отколкото за кого ще се омъжиш/ожениш. Насочи вниманието си към своето сърце преди да се опиташ да придобиеш любовта на нечие друго сърце.

Ако жадуваш да се омъжиш/ожениш, той или тя ще се появи на правилното време. Не позволявай на своята нетърпеливост да разруши вътрешната ти транформация. Да поставиш Бог на първо място е най-добрият начин да подходиш. Той никога няма да те подведе.

Псалм 105:4 – Търсете Господа и Неговата сила; търсете лицето Му винаги.

 

– Джарид Уилсън

 

Източник: http://jarridwilson.com/do-this-before-you-try/

Written by Ochakvane

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *